- 16 اکتبر ، 24 مهر روز جهانی غذا گرامی باد
- مسئولان دولتی، مسئولان محلی، کارشناسان، مدیران تشکلها و همه افراد برای همراهی با این برنامه تلاش کنند
- در ایران حدود 5 درصد جمعیت از گرسنگی رنج می برند
- کاهش اصراف یکی از مهمترین اولویتهای این برنامه میتواند باشد
- تشویق روستائیان و بهرهبرداران به بهبود عملکردو افزایش تولید محصولات کشاورزی برای کاهش فقر یکی از راهبردهای این برنامه است
- برقراری ارتباط دوسویه و چند سویه بین کشورها و افزایش تعاملات برای افزایش محصول جزء راهبردهای این برنامه است
حذف گرسنگی تا سال 2030 از اهداف ترسیم شده سازمان فائو است
15
مهر