دکتر یاسینی متخصص طب سنتی
افرادی که مبتلا به بیماری پارکینسون هستند باید محیط مغزشان گرم شود تا سودای مغزشان کاهش یابد و پیشرفت بیماری کند، شود.
به گزارش خبرنگار مجله عسل درمانی، دکتر یاسینی گفت: برای این افراد مصرف خوراکیهای گرم مثل زنجفیل، دارچین و عسل توصیه می شود، به شرطی که مبتلا به فشار خون نباشند. این افراد باید ورزش مداوم داشته باشند.
این بیماری بر اثر از بین رفتن سلولهای ترشحکننده ماده ای به نام دوپامین (که یک انتقال دهنده عصبی) است رخ میدهد. افزایش نسبت استیل کولین به دوپامین در غدههای قاعدههای مغز موجب علائم تومور، سفتی عضلات و کندی حرکات میشود.
علائم زودرس بيماري پارکينسون
سفتي عضلات، خستگي زودرس نسبت به حالت معمول و رعشه است که به طور معمول با لرزش خفيف در يک دست، بازو و يا پا شروع ميشود. اين لرزش زماني که بدن در حال استراحت است تشديد ميشود، اما عموما وقتي که بدن در حال انجام فعاليت است، متوقف ميگردد با پيشرفت بيماري علائمي مانند: ريزش آب دهان، کاهش اشتها، سفتي عضلات در طرفين بدن، ضعف، لرزش ماهيچهها، سخت ايستادن، حرکت آهسته، بي قراري، قدمهاي نامتعادل، لرزش مداوم دستها و سر و به سختي خم شدن بروز ميکند. در مراحل بعدي بيماري، شخص توانايي کنترل حرکات خود را از دست ميدهد، فعاليتها به سختي صورت ميگيرد و به تدريج قوه ادراک نيز تحت تاثير بيماري قرار ميگيرد. حدود يک سوم از افراد مبتلا به پارکينسون از افسردگي رنج ميبرند.
معمولاً اين بيماري حدود ده سال ادامه دارد و سرانجام به مرگ منجر ميشود که علت آن به طور عمده عفونت و يا پنوموني ناشي از آسپيراسيون است. شيوع اين بيماري در مردان بيشتر از زنان است.
علت بيماري پارکينسون ناشناخته است.
هر چند در اين مورد تئوريهاي زيادي وجود دارد. در مغز بيماران مبتلا به پارکينسون، دوپامين وجود ندارد. (دوپامين نوروترانسميتري است که پيام را از يک سلول عصبي به سلول ديگر ميبرد)، زيرا سلولهايي که اين ناقل شيميايي مهم را ميسازند، از بين رفتهاند. يکي از تئوريها در مورد علت از بين رفتن اين سلولها اين است که سلولهاي کبدي کارآيي خود را از دست داده و نميتوانند سموم را دفع کنند و اين سموم روي سلولهاي مغز اثر ميگذارند.
نظريه ديگر اين است که ژنتيک و سموم محيطي در بروز پارکينسون نقش دارند. راديکالهاي آزاد نيز از علل ايجاد بيماري هستند، چون سبب اکسيداسيون دوپامين ميشوند.