تارت عسل و گردو، بسیار خاص و مناسب عصرهای بهار است. طعم گردو و عسل بسیار هارمونی جالبی در طعم شیرینی بر جای نهاده است.
تارت
2 لیوان آرد
100 گرم کره
1 عدد زرده تخم مرغ
نصف لیوان پودر شکر
مواد لازم جهت تزئین تارت:
5/1 لیوان گردو
3 قاشق غذاخوری آرد
نصف لیوان شکر قهوهای
نصف قاشق مربا خوری پودر مغز هل
50 گرم کره ذوب شده
2 عدد تخم مرغ
نصف استکان عسل
1 قاشق غذاخوری شیر
دارچین اندکی
آرد، کره نرم شده در دمای آشپزخانه، زرده تخم مرغ و پودر شکر را در ظرف مناسب ریخته خوب ورز دهید.روی خمیر را بوسیله سلفون پوشانده به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید.
روی میز آرد پاشیده خمیر را بوسیله وردنه به اندازه قالب تارت باز کنید. خمیر را در قالب چرب و کمی آرد پاشی شده قرار داده در فر از قبل گرم شده با درجه حرارت ۱۶۰ درجه سانتیگراد به مدت پانزده دقیقه بگذارید بپزد.
در ظرفی دیگر عسل، شیر، شکر، کره، تخم مرغ و اندکی پودر مغز هل را خوب مخلوط کنید. بعد از پانزده دقیقه قالب را از فر خارج کرده از مواد تخم مرغی پر کنید.
روی مواد تخم مرغی گردوها را بچینید. کمی دارچین روی گردوها پاشیده، قالب تارت را یکبار دیگر در فر قرار دهید. درجه حرارت را روی ۱۷۰ درجه سانتیگراد قرار داده به مدت ۲۰ الی۲۵ دقیقه به تارت زمان دهید تا پخته و طلایی شود.
تهیه و تنظیم: عمار هاشمی