مواد لازم :
4 قاشق غذاخوری شیر
1/2 قاشق چایخوری پودر ژلاتین
2 فنجان خامه
1/2 قاشق چایخوری وانیل
3/2 فنجان عسل
1/3 فنجان شکر سفید
2 ق چایخوری آب لیموترش
2 فنجان ماست یونانی
1 فنجان آب ولرم
دستور تهیه پاناکوتای عسل:
بهتر است ابتدا شیر را داخل یک کاسه کوچک بریزید و ژلاتین را روی آن بپاشید و برای مدت زمان 5 دقیقه آن را کنار بگذارید. داخل یک ظرف مناسب خامه، وانیل، عسل و شکر را روی حرارت ملایم قرار دهید و هم بزنید تا به جوش برسد سپس ظرف را از روی حرارت بردارید و صبر کنید تا سرد شود. مخلوط شیر را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا حل شود. آب لیمو و ماست یونانی را اضافه کنید و خوب هم بزنید. مخلوط را به اندازه یکسان داخل قالبها بریزید به طوری که 2 سانتی متر بالای قالبها خالی بماند و به مدت 3 ساعت آنها را در یخچال قرار دهید.
روش درست کردن ژله عسل:
2 قاشق سوپخوری آب را به همراه ژلاتین در یک کاسه کوچک ریخته و هم بزنید و به مدت 5 دقیقه آنرا کنار بگذارید سپس 1 پیمانه آب را با عسل در ظرف دیگری مخلوط کنید و آن را روی حرارت بگذارید و سپس ظرف را از روی حرارت بردارید و مخلوط ژلاتین را بیافزایید و مجددا هم بزنید و داخل قالبها روی لایه قبل بریزید و به مدت 1 ساعت داخل یخچال قرار دهید( نوش جان).
پاناکوتا عسل زمان آماده سازی 15دقیقه زمان پخت و پز5 دقیق
24
مهر