در قطع رقعی و پنج فصل و در برگیری زندگی زنبور عسل، روند تولید محصولات زنبور عسل و خواص غذایی و دارویی عسل نگاشته شده است.
این کتاب توسط انتشارات ترنجان با شمارگان 1000 نسخه و ویراستاری فاطمه وحدت و دیباچه مهدی غنی منتشر شده است.
در مقدمه کتاب به قلم دکتر ناصر رضاییپور آمده است که تلاش شده این کتاب متنی ساده و روان داشته باشد و با عنایت به رسالت دانش طب ایرانی در تامین تندرستی برای همه و تقدم پیشگیری بر درمان برای گروههای مختلف مردم جامعه که تحصیلات تخصصی پزشکی، تغذیه و زنبورداری ندارند، مفید و کاربردی باشد.
کتاب عسل و زنبور عسل دارای پنج فصل شامل زنبور، روند تولید عسل توسط زنبور عسل، دیگر فرآوردههای زنبور و نهایتا فصل پنجم خواص غذایی و دارویی عسل است که خواندن آن را به زنبورداران، دانشجویان و علاقمندان به عسل درمانی توصیه می کنیم. این کتاب را می توانید از طریق شماره تلفن 7-66121163 (021) سفارش دهید.