آخرین خبرها, اخبار, اعلانات مهم, مقالات, مقالات نشریه

مقابله با هجوم واروا به کندوهای زنبور عسل در استرالیا

مقابله با هجوم واروا به کندوهای زنبور عسل در استرالیا

سلاح کندوهای مجهز به دوربین‌های هوش مصنوعی برای محافظت از زنبورهای استرالیایی در برابر کنه واروآ کندوهای بنفش مجهز به دوربین‌های با کیفیت بالا و فناوری هوش مصنوعی برای اسکن زنبورها برای شناسایی انگل کشنده  واروا بکار گرفته شد.

به گزارش بخش بین الملل مجله زنبورداران پیشرو به نقل از سایت THE GURDIAN.COM. یک کندوی ارغوانی روشن و مجهز به هوش مصنوعی در بندر باری کوئینزلند شمالی می‌تواند پاسخی برای صرفه جویی 70 میلیون دلاری صنعت عسل ما باشد.

مورگان فریمن زنبورهای عسل را نجات می‌دهد

انتظار می‌رود کندوی «هوشمند» که روز دوشنبه در لبه بندر تاونزویل قرار گرفت، زنبورهای حامل کنه کشنده واروآ را که با کشتی‌های باری به استرالیا سفر کرده‌اند، جذب کند.

ویگنش مورگان مخترغ این نوع کندوها اظهار کرد: کندوها دارای 2 دوربین بالا و پائین هستند که هر زنبور که وارد یا خارج می شود اسکن می کند. موروگان گفت: هرگاه زنبوری وارد کندو می‌شود، اسکن می‌شود تا ببینند آیا حامل کنه است یا خیر. “و بعد از اینکه کنه پیدا کرد، یک هشدار پیامکی ارسال می‌کند.”

این به مقامات کمک می‌کند تا قبل از انتشار کنه به زنبورهای آلوده واکنش نشان دهند.

استرالیا کماکان به مقابله با کنه واروا به شکل های مختلف با بهره گیری از تحقیقات و پژوهش ها امیدوار است این در حالی است که این انگل در اغلب کشورهای جهان خسارت به کلنی های زنبور عسل ادامه می دهد. کنه واروآ انگلی است که از زنبورهای عسل تغذیه می‌کند. این بیماری همه مناطق عمده تولید عسل در جهان به جز استرالیا را تحت تاثیر قرار می‌دهد. اما این کنه سال گذشته در کندوهای نظارت زیستی در بندر نیوکاسل شناسایی شد.

کندوهایی که مشکوک به داشتن این آفت هستند تا 70 میلیون دلار برای صنعت زنبور عسل استرالیا هزینه داشته باشد، به عنوان بخشی از یک برنامه دولتی از بین می‌روند. تخمین زده می‌شود که چندین میلیون زنبور عسل تاکنون کشته شده اند.

مقابله با هجوم واروا به کندوهای زنبور عسل در استرالیا

موروگان گفت که کندو جدید هنوز در مراحل اولیه است اما آزمایشات در ملبورن و نیوزلند نتایج مثبتی را نشان داده است. او گفت مطمئن است که هوش مصنوعی می‌تواند کنه را که  به کوچکی یک دانه کنجد باشد و اغلب در شکم زنبورها سوراخ می‌کند، تشخیص دهد.

او گفت: «هرچه داده‌های بیشتری دریافت کند، تشخیص آن بهتر می‌شود، همچنین هر چه زنبور زمان بیشتری را در داخل آن صرف کند تا توسط دوربین‌ها شناسایی شود، با دقت بیشتری می‌تواند آن را بخواند.»

این پروژه توسط دولت کوئینزلند و گروه  استارت آپی بگا، که پروژه کندو بنفش را با هدف ایجاد شبکه‌ای از کندوهای هوشمند مشابه در سراسر کشور تأمین مالی می‌کنند، حمایت شده است.

راب استفنز، مدیر برنامه پیشگیری و آمادگی کنه واروآ در وزارت کشاورزی و شیلات کوئینزلند، گفت: «این کندوها کار را آسان‌تر می‌کند». “این جایگزین برخی از ساعات کاری خواهد شد  که صرفه جوی در هزینه ها را به دنبال دارد.”

راب استفنز افزود: دولت کوئینزلند هنوز بر این باور است که ریشه‌کنی کامل کنه واروآ امکان‌پذیر است و ایالت به دنبال همه راه‌حل‌های ممکن است.

وزیر امور خارجه کوئینزلند بیکیپرز، جو مارتین، گفت که این فرض که کنه در استرالیا بومی می‌شود باید به شدت رد شود.

دیدگاهتان را بنویسید