عسل بدون زنبور عسل به واقعیت نزدیک تر میشود
در این باره:
شرکت Fooditive®، یک شرکت استارتاپی است که بر روی طعم ها، مزهها و محصولات نوآورانه فعالیت میکند و همواره به دنبال ارائه بهترین محصولات ممکن برای مصرفکنندگان است. این مجموعه هنوز در قلب خود یک استارت آپ پیش رونده و میخواهد صنعت غذایی را سالم تر، پایدارتر و خوشمزه تر کنیم. ماموریت این شرکت حفظ استانداردهای بالا در زمینه کنترل کیفیت و ایمنی مواد غذایی است تا بتوان بهترین محصولات ممکن را ارائه داد. یک شرکت با ذهن باز که خلاقیت اساس کار اوست که بسیار قدردانی میکند و نظرات و پیشنهادات مصرف کنندگان خود را مورد توجه قرار میدهد. بنابراین به طور مداوم در حال کار بر روی روشهایی برای بهینه سازی مواد Fooditive® از طریق ترکیبات و عصارههای جدید برای افزایش طعم است.
این شرکت در اهداف خود آورده است با بدتر شدن تغییرات اقلیمی، ما وظیفه خود را نوآوری راهحلهایی میدانیم که جریانهای جانبی و ضایعات میوهها و سبزیجات را کاهش داده و در نتیجه تأثیرات زیستمحیطی ما و شما را کاهش دهد.
یک شرکت پژوهشی تحقیقاتی در سال آینده برای پاسخ به نگرانیهای گیاه خواران، عسل بدون زنبور را در مراحل مطالعاتی خود را قرار میدهد تا بتواند براساس فاکتورهای زیست محیطی و غذایی محصولی با کیفیت تولید و عرضه کند.
به گزارش بخش بین الملل مجله زنبورداران پیشرو به نقل از سایت Bee cultare و سایت fooditive اغلب محصولات این شرکت براساس پاسخ به نیاز گیاهخواران مطلق و تولید محصولات براساس حفظ کیفیتهای استاندارد و آسیب کمتر به چرخه محیط زیست و ایجاد آلایندگی کمتر است و عوارض اندک برای سلامتی انسان.
این محصول دارای ویژگیها و عملکردی مشابه عسل تولید شده توسط زنبور عسل باشد.
شرکت هلندی مواد تشکیل دهنده گیاهی Fooditive آزمایشات تولید در مقیاس بزرگ اولین عسل 100درصد بدون زنبور را از سال 2023 آغاز خواهد کرد.
Fooditive با تولید انبوه یک عسل مشابه زیستی که نیاز به پرورش شدید زنبورهای عسل را از بین میبرد، هدف خود را ایجاد عرضهای مقیاسپذیر و منشا شده است. این امر نگرانیهای مصرف کننده در مورد رفاه و پایداری حیوانات را برطرف میکند و همچنین تمام مزایای سنتی عسل سنتی را فراهم میکند.
با استفاده از همان فرآیند بیوتکنولوژی ثبت شده که قبلاً برای ایجاد کازئین گیاهی Fooditive که سال گذشته راه اندازی شد، استفاده میشود، DNA عسل در یک سویه اختصاصی مخمر کپی میشود. هنگامی که با مواد مغذی تغذیه میشود و برای تکرار فرآیندهای متابولیکی که در معده زنبور عسل اتفاق میافتد، تخمیر میشود، محصولی با همان ویژگیها و عملکرد عسل تولید شده توسط زنبور عسل – از طعم، رنگ و ویسکوزیته گرفته تا فواید سلامتی آن به دست میآید.
آزمایشهای تولید، مفهوم اثباتشده آزمایشگاهی را در تخمیرکنندههای 1000 لیتری بازسازی میکند و نمونههایی را در اختیار مشتریان بالقوه قرار میدهد تا در برنامههای کاربردی خودشان آزمایش کنند.
مؤیاد ابوشوخدیم، بنیانگذار و مدیر عامل Fooditive گفت: “هدف ما ارائه اولین عسل 100درصد بدون زنبور عسل در جهان است که هیچ گونه مصالحه ای در طعم، کیفیت یا قیمت ندارد. فرآیند اصلاح توالی ژنتیکی که در عسل ما استفاده میشود، سابقه ثابتی در مورد کازئین وگان (گیاه خواری مطلق) دارد. بر این باوریم که فرآیند ما پلهای برای پیشرفت انقلابی در صنایع غذایی و بیوتکنولوژی خواهد بود و هر محصول حیوانی را قادر میسازد تا با مهندسی زیستی مواد گیاهی تقلید و حتی بهبود یابد.
توسعه عسل بدون زنبور عسل Fooditive به دلیل نگرانیهایی انجام شده است که شیوههای رایج مدیریت در زنبورداری تجاری میتواند برای رفاه زنبورهای عسل پرورشی و گونههای زنبورهای وحشی مضر باشد که با هم نقش حیاتی در گرده افشانی دارند و خطر بیماری را افزایش میدهند و منجر به فروپاشی کلنی و کاهش جمعیت وحشی میشود.
انتظار میرود بازار جهانی عسل بین سالهای 2022 تا 2030 با CAGR 5.2 درصد رشد کند که دلیل آن افزایش تقاضا از سوی مصرفکنندگانی است که میخواهند مصرف شکر سفید را کاهش دهند و بر مواد مغذیتر تمرکز کنند. عسل سرشار از ویتامین ها، مواد معدنی و کلسیم است و همچنین دارای کاربردهای پزشکی است و دارای فعالیت ضد التهابی، آنتی اکسیدانی، ضد میکروبی و ضد سرطانی است.
این شرکت قبلا محصولاتی چون d-5 کتوفروکتوز را که یک شیرین کننده جایگزین شکر است به بازار عرضه کرده است. این شیرین کننده بدون کالری
D-Keto Fructose-5 با طعم و کارایی شکر است که از چرخه فرعی میوه و سبزیجات استحصال میشود. آلرژی و پوسیدگی ایجاد نمیکند و به گفته سازندگان آن طعم شگفت انگیزی دارد و صددرصد طبیعی است که قابلیت ترکیب با انواع محصولات غذایی و نوشیدنی را دارد. نمک کم سدیم به نام Lowsalt نیز از دیگر تولیدات این شرکت است که آسیبهای نمک طعام را ندارد.