شرکتهای دانشبنیان ایرانی با حضور در سه نمایشگاه تخصصی حوزه کشاورزی، غلات و دام و طیور در کنیا فرصتهای تجاری در این حوزه را با طرفهای تجاری از کشور کنیا و قاره آفریقا بررسی کردند. معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاست جمهوری، یکی از سیاستهای راهبردی کشور، ارتباط اقتصادی با کشورهای آفریقایی و بهرهمندی از فرصتهای کشاورزی فراسرزمینی در آن قاره و ایجاد فرصت برای ورود محصولات دانشبنیان به عرصه بین المللی است.
در این راستا با حمایت معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان غذا و کشاورزی، سازمان توسعه همکاریهای علمی و فناورانه بینالمللی، صندوق توسعه صادرات و تبادل فناوری و خانه نوآوری و فناوری ایران در کنیا، هیأتی با حضور ۱۶ شرکت دانش بنیان و فناور فعال در حوزه غذا و کشاورزی برای شرکت در نهمین نمایشگاه فناوریهای کشاورزی آفریقا، هفتمین نمایشگاه دام شیری و طیور و چهارمین نمایشگاه فناوریهای غلات آفریقا به کشور جمهوری کنیا اعزام شدند.
در این نمایشگاهها، ۱۶ شرکت در قالب پاویون دانشبنیان جمهوری اسلامی ایران حضور داشته و در حوزههای بذر، کود و سم، صنایع غذایی، پهپاد، ماشینآلات، چای و دامپروری دستاوردهای خود را ارائه کردند. بازدیدکنندگان از نمایشگاه عمدتاً از کشورهای آفریقایی، هندوستان و چین بوده که از محصولات دانشبنیان ایرانی استقبال بسیار زیادی داشتند.
به گزارش زنبورداران پیشرو به نقل از ایرنا، مواردی از قبیل پهباد، ماشینآلات کشاورزی، بذر ذرت، فناوری انتقال جنین دام و فرآوری چای بیشترین استقبال از جهت تعداد بازدیدکننده را در طول نمایشگاه به خود اختصاص داد. در این راستا، بیش از ۱۰ عنوان جلسه با حضور نماینده ستاد توسعه اقتصاد دانش بنیان غذا و کشاورزی، شرکتهای ایرانی و طرفهای کنیایی در خارج از فضای نمایشگاهی با هدف بازدید از زیرساختهای مرتبط کشور کنیا، بررسی میدانی برای امکانسنجی سرمایه گذاری مشترک و یا انتقال فناوری و مذاکرات تجاری برای تدوین نقشهراه همکاری برگزار شد.