آخرین خبرها

آشپزی با عسل (نان عسل و بادام)

نان عسل و بادام
آشپزی با عسل (نان عسل و بادام)

مواد لازم:
سفیده تخم مرغ / 60 گرم
شکر (نرم و دانه ریز) / 38 گرم
عسل / 20 گرم
آرد / 105 گرم
ادویه مخلوط / 2/1 قاشق چایخوری
مغز بادام / 80 گرم

روش تهیه


فر را روی حرارت 175 درجه سانتی گراد تنظیم کنید تا گرم شود. یک قالب 26×8 سانتی را چرب کنید. سپس کف و دیواره بلند آن را با کاغذ روغنی بپوشانید. طوری که کاغذ تا دو سانت از لبه‌های آن بیرون بیاید. سفیده تخم مرغ، شکر و عسل را در ظرف کوچکی ریخته و با همزن برقی بزنید تا شکر حل شود. سپس آرد و ادویه الک شده و پس از آن مغز بادام را افزوده و مخلوط کنید.

مخلوط را در قالب مورد نظر بریزید. به مدت تقریباً 30 دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید تا بپزد و قهوه‌ای روشن شود. بگذارید در قالب بماند تا سرد شود. سپس دور آن فویل بپیچید و بگذارید یک شب بماند. فر را روی حرارت 300 درجه فارنهایت (150 درجه سانتی گراد) تنظیم کنید. با استفاده از یک چاقوی اره‌ای نان را به صورت نازک ورقه ورقه کنید. یک سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید، ورقه‌ها را در آن بچینید و به مدت 15 دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید تا برشته شوند.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید