آخرین خبرها

دسر موز و عسل

دسر موز

مواد لازم:
موز: 2 عدد
شیرعسلی: يك چهارم پیمانه
خامه صبحانه: 3 قاشق سوپ‌خوری
کیک ساده پودر شده و خرد شده: نصف پیمانه
رنگ زرد: يك قطره
بریلوی شفاف: به میزان لازم
اسانس موز: یک قطره
پنیر ماسکارپونه (یک نوع پنیر خامه‌ای): 50 گرم
دسر موز و عسل
روش تهیه:
1قوطی شیرعسلی‌ را به صورت در بسته به مدت يك ساعت درون یک قابلمه حاوی آب بگذارید تا بجوشد و رنگ شیرعسلی‌ کاراملی شود، سپس در یخچال قرار دهید تا خنک شود.

  1. موزها را له کنید و به همراه شیرعسلی، خامه صبحانه، پنیر ماسکارپونه، اسانس موز به دلخواه و رنگ زرد با همزن بزنید تا یکدست شود.
  2. لیوان‌های کوچک دسری را برداشته کف آن را به اندازه يك سوم لیوان کیک ساده شکلاتی یا وانیلی پودر کنید و بریزید، سپس مایه موز و عسل را ریخته و مجددا از بریلوی شفاف روی کرم ریخته و به مدت 5 ساعت در یخچال بگذارید سپس سرو کنید.
  3. درصورت دلخواه می‌توانید از رنگ زرد برای بریلو نیز استفاده کنید. بریلو باعث می‌شود کرم موز و عسل کدر و سیاه نشود.
    ‌‌نکته: بریلوی شفاف را می‌توانید از لوازم قنادی تهیه کنید

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید