
مواد لازم:
آرد ٢٠٠ گرم
روغن مايع ١٠٠ گرم
شير عسلي ٤٠٠ گرم
زعفران آبكرده ۲ قاشق غذاخوری
پسته بادام برای تزئین
مراحل کار:
ابتدا آرد را با روغن روي حرارت ملايم تفت داده تا طلايي شود.
مرحله 2
شير عسل و زعفران را اضافه ميكنيم و خوب هم ميزنيم تا حلوا غليظ شود.
مرحله 3
از روى حرارت بر مي داريم و در ظرف مورد نظر ميريزيم و با پسته و بادام تزيين ميكنيم.
سلام
مطلب خیلی خوبیه فقط لطفا بیشتر در مورد خواص درمانی عسل بیشتر مطلب بزارید.
با تشکر.
با سلام
تشکر از نظرتون انشاء الله در آینده نزدیک مطالب بیشتری خواهیم گذاشت
با تشکر