مواد لازم (برای 4 نفر):
میگو / 600 گرم
آرد / 105 گرم
بیکینگ پودر / 2/1 قاشق چایخوری
آب / 310 میلی لیتر
تخم مرغ (زده شده) / 60 گرم
آرد ذرت / به مقدار لازم
روغن مایع (مخصوص سرخ کردن) / به مقدار لازم
عسل / 80 میلی لیتر
روغن بادام زمینی / 14 میلی لیتر
روش تهیه
میگوها را تمیز و پاک کنید. طوری که دم آنها دست نخورده باقی بماند. آرد و بیکینگ پودر را الک کرده و در ظرف مناسبی بریزید. کم کم آب و تخم مرغ را اضافه و هم بزنید تا خمیر یکدستی حاصل شود. قبل از سرخ کردن، میگوها را در آرد ذرت بغلطانید. سپس تکان دهید تا آرد اضافی آن جدا شود.
پس از آن یکی یکی آنها را در خمیر فرو ببرید و در آبکش بریزید تا خمیر اضافی آن جدا شود. سپس در روغن مایع (فراوان) سرخ کنید و روی حوله کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود. روغن بادام زمینی را نیز روی حرارت ملایم گرم کنید. میگوها را داخل آن بریزید و پس از چند دقیقه میگوها را خارج کرده عسل روی آن بریزیدو سرو نمائید.