مقالات نشریه

آشپزی با عسل ( شیشلیک عسلی)

شیشلیک عسلی
آشپزی با عسل ( شیشلیک عسلی)

مواد لازم (برای 4 نفر):
عسل / 80 گرم
سویاسس / 40 میلی لیتر
سس خردل / 70 گرم
فلفل سیاه (پودر شده) / به مقدار لازم
استیک گوشت بره (چربی اضافه گرفته شده) / 500 گرم
نمک / به مقدار لازم

روش تهیه

عسل، سویاسس، خردل و فلفل را با هم مخلوط کنید. استیک‌ها را داخل آن بریزید و به صورت در بسته به مدت چهار ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملاً مزه دار شود. استیک‌ها را از داخل سس در آورده و نمک بزنید روی ظرف نگه دارید تا مایه اضافی ریخته شود. سپس روی باربیکیو قرار داده و از هر طرف به مدت دو الی سه دقیقه بپزید. پس از پخت در ظرف مناسب قرار داده و با بقیه سس تزئین و سرو کنید.

دیدگاهتان را بنویسید