عسل های شاخص ایران, مقالات نشریه

عسل پنج انگشت Vitex agnus – castus

عسل پنج انگشت Vitex agnus - castus

گیاه مولد شهد: درختچه پنج انگشت با نام علمی Vitex agnus – castus
مناطق مهم به لحاظ تولید عسل پنج انگشت: استان خراسان – و منطقه رویشی زاگرس در غرب کشور (استان‌های لرستان – همدان، چهارمحال و بختیاری و..)
فصل برداشت عسل: خرداد – تیر
رنگ عسل: زلال و آب گون
مدت زمان رس بستن: کمتر از یک سال
خواص درمانی عسل: کاهش علائم یائسگی، تنظیم قاعدگی، بهبود ترشح جنسی بانوان

دیدگاهتان را بنویسید