کتاب تغذیه و خوراک دادن زنبور عسل در اقلیم قارهای معتدل نیمکره شمالی چاپ و منتشر شد.
این کتاب توسط ZBIGNIEW LIPINSKI در سال 2019 تالیف و توسط دکتر یدالله چاشنیدل دانشیار دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری و مهندس محمد نوروزی ترجمه و توسط انتشارات آویشن چاپ شده است.
مترجمان در بخشی از مقدمه کتاب اشاره کردند کمبود حتی یک ماده مغذی واحد اما مهم میتواند جمعیت کلنی را تحت تاثیر قرار داده، طول عمر زنبور را کاهش و حساسیت به بیماری را افزایش دهد.
زنبوردار باید بتواند احتیاجات غذایی کلنی زنبور عسل در رابطه با مقدار پروتئینیها و کربوهیدراتها جمع آوری شده از مزرعه و ذخیره شده در کندو را ارزیابی کند و از سوء تغذیه کلنیها جلوگیری کرده و آنها را تقویت کند. بنابراین زنبوردار ناگزیر است به طور دائم دانش خود را در مورد تغذیه زنبور عسل، ارزش تغذیهای غذاهای مکمل تعمیق بخشد.
این کتاب 528 صفحه و شامل 8 فصل است. علاقمندان میتوانند برای سفارش کتاب به شماره 66121163 (021) تماس بگیرند.